Home


Welkom op de site van Bert Totaal Bouw 

Bert Totaal Bouw uit Mijdrecht heeft veel ervaring met timmerwerk, tegel- en stucwerk, loodgieterswerk, klein elektra werk, aanbouwen, dakkapellen, badkamers en complete verbouwingen.  


 
Op de pagina Projecten krijgt u een indruk van door ons gerealiseerde projecten. Via de pagina Contact kunt u contact opnemen met Bert Totaal Bouw of een offerte opvragen. 

Bedrijfsinfo


Ik ben Bert den Heeten en ben sinds m´n 16e jaar werkzaam in de woningbouw. Bij diverse bedrijven, waar ik werkzaam was, heb ik veel gedaan en geleerd op het gebied van timmer-, stuc-, tegel-, loodgieters- en klein elektra werk. Ik heb 12 jaar in de renovatie gezeten, heb 6 jaar bij een metselbedrijf gewerkt en nog een groot aantal jaren getimmerd en dergelijke. 


In 2002 heb ik besloten om voor mezelf te gaan beginnen en dat bevalt tot nog toe goed. Ik kan samen met u uw verbouwingsplannen uitwerken en daarna ook uitvoeren. Stucwerk, tegelwerk, timmerwerk, het maken van uitbouwen en badkamers kan ik voor u realiseren. Dat betekent voor u 1 aanspreekpunt voor uw hele verbouwing dus nooit gedoe met planningen en het verkeerd op elkaar afstemmen van klussen, dat is wel zo fijn.

Wilt u meer weten over mijn werkzaamheden of heb ik uw interesse gewekt, dan kunt u mij altijd bellen voor een vrijblijvende prijs opgave. 

U kunt uiteraard ook contact opnemen via deze site en via e-mail.


 

 

 


 


 

 

 

 

>> Projecten  

>> Contact

 

 

Powered by webXpress